Aktiviteter på Hjarnø Camping

AKTIVITETER

Se alle aktiviteter på campingpladsen

Selvom Hjarnø ikke er landets største ø, tilbyder vi et væld af underholdning og aktiviteter. Der er både mulighed for aktiviteter på selve øen, og takket være færgeforbindelsen, er det nemt og hurtigt at komme til fastlandet.

Herunder kan du læse mere om de forskellige aktiviteter du har mulighed for at opleve, når du tager et afbræk fra hverdagen, hos Hjarnø Camping.  

Parkgolf anlæg

I 2024 kan vi stolt åbne for vores nyeste tilbud; Et parkgolf anlæg hos Hjarnø Camping! Du kan læse meget mere om det herunder.

Læs mere

Sportsarealer

Hos Hjarnø Camping råder vi over et stort græsareal med fodboldmål. Området bruges til mange forskellige aktiviteter: fodbold, rundbold, kroket og meget andet.

Legeplads

Legepladsen er populær hos både store som små. Her er der mulighed for mange timers leg og frisk luft, i skønne omgivelser.

Svævebane

Svævebane

Ved siden af det store græsareal finder du vores svævebane. Den indbyder til timevis af leg, for hele familien.

dart

Dart

Dartskiven hænger ved legepladsen. Den er til fri afbenyttelse og der er mulighed for at låne pile i butikken. Desuden kan I nyde en kold øl eller sodavand mens I dyster - drikkevarer kan også købes i butikken.

bålpladsen

Bålpladsen

En af de bedste måder at nyde hinandens selskab på, er ved at tilbringe tid sammen omkring et bål. Inviter familie og venner til en hyggelig aften med udendørshygge og madlavning over bål.

Grisefesten

En årlig tradition hos os på Hjarnø Camping. Denne fest afholdes én gang om året, sidst på sæsonen. Traditionen startede helt tilbage i 1997 og festen har derfor været afholdt i mere end 25 år.

læsning

Spil og læsning

Skulle den danske sommer byde på en regnvejrsdag, er der mulighed for at låne både brætspil, ugeblade og magasiner i vores fælleskøkken. Desuden har du muligheden for at bytte dig til en ny og spændende bog, i vores bog-bytte reol.