Spisesteder på Hjarnø

Selvom Hjarnø blot måler 3,2 km2, er der mange gode muligheder for at spise på øen. Herunder finder du en guide til de forskellige spisesteder, rundt omkring på øen.

Den Gamle Smedie

Midt på Hjarnø finder du Den Gamle Smedie, som er en café med virkelig hyggelig, varm og personlig stemning, kombineret med skønne og folkelige retter. Det er både muligt at sidde indendørs og ude i den hyggelige gårdhave. Den Gamle Smedie har åbnet i sommerhalvåret, og der er både mulighed for frokost, aftensmad, kolde øl, kaffe og kage.
Du kan se menuen og de hyggelige lokaler lige her.

Pølsekrogen

Pølsekrogen er øens pølsevogn. Den ligger placeret lige ved stranden og tilbyder både inden- og udendørs servering. Hos Pølsekrogen finder du både et udvalg af pølser, is og kolde drikke. Der afholdes desuden forskellige arrangementer og serveres forskellige retter, som du kan holde dig opdateret på her.

Vestergaard Mølleri

Vestergaard Mølleri er en hyggelig, lille gårdbutik på Norde Strandvej. Gårdbutikken sælger både kaffe ToGo og lækre Skarø is.
Du kan købe lokalt, økologisk kværnet mel fra gårdens marker, der er kværnet på stenmøllen. Du kan også købe lammekød, lammeskind og garn produceret af gården Ertebølles får. Alle produkter er økologiske, og der kan både findes æg fra danske landhøns og Antons saft i butikken.
Gårdbutikken har desuden kunsthåndværk, deriblandt lertøj, skærebrætter og indkøbsnet. Du kan læse mere om gårdbutikken her.

Pop Up Café Under Æbletræerne

Pop Up Café Under Æbletræerne befinder sig ved Hovedvejen. Her er det muligt at bestille mad inden besøget, og herefter kan det afhentes i caféen. Efter aftale kan det bringes til Madpakkehuset i Skolehaven, eller til færgen.
Der er mulighed for take away, frokostbokse, børnevenlige madpakker, kaffe, hjemmebagt brød og kager. Al mad der laves, bygger på råvarer fra Hjarnø der er i sæson, kombineret med vilde urter. Bestilles der i god tid, er der mulighed for at få leveret helt op til 20 frokostbokse, eller børnevenlige madpakker, hvilket gør stedet ideelt til en udflugt for større grupper. Du kan læse mere her.

Madpakkehuset i Skolehaven

Madpakkehuset er for dig der vil nyde en medbragt madpakke i den skønne natur, som Hjarnø tilbyder. Madpakkehuset ligger i den gamle skolehave, og her kan man nyde sin medbragte madpakke i ly for vind og vejr. Den gamle skolehave ligger på Hovedvejen 31.

Det Grafiske Magasin

Det Grafiske Magasin ligger ligesom Den Gamle Smedie midt på øen. Det Grafiske Magasin er ejet af arkitekt og billedkunstner Jane Willumsgaard, og fungerer både som værksted, atelier og café.
Her er mulighed for diverse former for kaffe, og der er fri adgang til at besøge både værksted og atelier. Der er også mulighed for at købe både kunst og kunsthåndværk. Læs mere her.

Fastlandet

Udover de skønne muligheder rundt omkring på øen, er det selvfølgelig også muligt at tage en lille tur med færgen, til fastlandet. Har du flere overnatninger på Hjarnø kan en lille tur til fastlandet med shopping og spisning være en mulighed for dig og dem du er afsted med.

Book dit afslappende ophold her

Vil du have et afbræk fra hverdagen i smukke omgivelser, med muligheden for at slappe af med venner og familie? Så book dit ophold hos os allerede i dag. Du kan læse mere om vores udvalg af hytter her, eller kontakte os og høre om dine muligheder.

Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 7568 3686, eller sende os en e-mail på info@hjarnoecamping.dk. Vi glæder os til at se dig og vise dig skønne Hjarnø!

Har du et spørgsmål?

Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål

Følg med på de sociale medier