Om Campingpladsen

Når du ankommer til Hjarnø Camping, tager vi imod dig i receptionen. Det er vigtigt for os at du allerede fra starten mærker den særlige stemning af ro og hygge, vi har på Hjarnø.

En tur til Hjarnø Camping er ikke en tur med faste planer, hvor I skal være specfikke steder på specifikke tidspunkter. Det er derimod vores fornemmeste opgave at skabe rammerne for jer, så I får de bedste forudsætninger for en hyggelig og afslappende tur.

Uanset om du har booket en hytte, en campingvogn eller et af vores glamping telte, er roen og den smukke natur i fokus. Vi har meget fokus på at vores gæster kan mærke at I ikke er i nærheden af en by, men at der alligevel ikke mangler noget.

Faciliteter på campingpladsen

Vi har stort fokus på at der er noget for enhver smag, så I kan planlægge en tur der passer til jeres ønsker, og kan skræddersy en unik oplevelse for jeres gruppe.

Der er mulighed for indkøb hos os, der er massere af aktiviteter både på pladsen og rundt på øen. Generelt er der alle forudsætninger for at koble fuldstændig fra, og nyde tiden med venner og familie.

Kontakt os om løst og fast

Du er altid velkommen til at kontakte os – enten på telefon +45 7568 3686 eller mail info@hjarnoecamping.dk – hvis du har spørgsmål til campingpladsens faciliter eller har brug for hjælp til en booking.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du et spørgsmål?

Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål

Følg med på de sociale medier