Om Hjarnø Camping – din pause fra hverdagen

Glampingtelt
campingvogne

Hjarnø Camping

Kom tættere på naturen på Hjarnø Camping

glamping telte

Glampingtelte

Oplev vores glampingtelte og kom helt tæt på naturen

Hytter

Find den hytter der passer lige præcis til dit behov

Campingvogn

Opdag hyggen ved en af vores camingvogn

Hjarnø Camping ligger et stenkast fra fastlandet. 

…eller rettere sagt en kun 5 minutters færgetur.

Den lille færge (med plads til både biler og campingvogne) sejler fra Snaptun. Med mere end 40 daglige afgange, er der rigeligt med muligheder for at komme væk fra hverdagen. En tur til Hjarnø med bil eller campingvogn koster omkring 200,- for en returbillet. Til forskel fra mange andre færger, skal du ikke bekymre dig om at tjekke afgangstider. Du kan blot køre ned til havnen i Snaptun, uden at forudbestille; Færgen skal nok tage dig med. Du betaler direkte på færgen. Det er hurtigt og nemt.

Så snart du kører ombord på færgen, kører du ind i en tidslomme. Her kan du lægge hverdagens stress bag dig. Den afslappende og rolige lyd af færgen og udsigten til Hjarnø i horisonten, giver følelsen af et lille ferieparadis og en boble af afslapning, på trods af den korte afstand.

På vejen fra færgelejet på Hjarnø til campingpladsen blot 1,5 km derfra, opleves med det samme den hyggelige atmosfære. I kommer forbi de små fiskerhuse, den lille kirke, badestranden, det lokale bryghus, de små vejboder og det rige fugle- og planteliv.

hjarnø færgen

Værtsparret på Hjarnø Camping

Vi, Jette og Martin, er værtsparret på Hjarnø Camping. Vi møder jer i øjenhøjde og byder jer velkommen på pladsen, hvor I fra første færd selv vil kunne opleve roen og den hyggelige stemning. Næsten alle pladser og hytter har udkig til vandet og markerne, så ferien og den tiltrængte pause fra hverdagen, for alvor kan begynde.

Denne ro læner sig fint op af den smukke, vilde natur, som Hjarnø er oversået med. Disse fantastiske naturomgivelser, forstærker stilheden og fornemmelsen af at være i en tidslomme langt væk fra larm og støj.

Den smukke natur

En gåtur i den friske luft og smukke natur, en tur på stranden og samle sten til stenmaling, er unikt for Hjarnø. I kan også besøge vinmarken, med tilhørende vinsmagning og fortællinger fra de lokale. Naturen på Hjarnø skal opleves til fods, og vi vil varmt anbefale flere dage på øen, for at få tid til at nyde det hele.

Til jer der ønsker en anden transportform når øen skal udforskes, udlejes golfbiler til 4 personer. Det er også muligt at booke en ø-rundvisning i en 28-personers traktorbus, med en lokal øbo som guide. Der er mange muligheder.

Med en eller flere overnatninger i en af vores mange forskellige boformer, har I mulighed for at finde præcis den type der passer til jeres behov. Vi tilbyder alt fra små 2 personers hytter til store 6 personers hytter i 2 etager, med køkken, bad og toilet. Vi har sat tempoet ned og gjort plads til at I kan finde roen sammen. I kan finde vores store udvalg af boformer ved at klikke her.

Det er vigtigt for os at I, under jeres ophold, ikke føler jer tvunget til specifikke aktiviteter, men at I gør hvad der giver jer den perfekte pause. Hvis I har lyst til at fange krabber og tilberede krabbesuppe den ene dag, og bruge den næste dag på den fine børnevenlige sandstrand med det ekstra opvarmede vand inde fra lagunen; det står jer frit for. Vi tilbyder blot rammerne, som varierer alt efter sæsonen og fra år til år.

Nærvær og ro i højsædet

Vores fornemmeste opgave og mål med Hjarnø Camping, er at give jer muligheden for at tage på en nem tur, hvor nærvær og ro er i højsædet. Vi giver jer muligheden for at nyde stilheden og roen på øen, alene eller sammen med familien; det er helt op til jer. Du kan altid kontakte os og høre om vores forskellige boformer, hvis du ønsker at afholde et arrangement i vores charmerende selskabslokale kendt som Kostalden, eller blot vil høre mere om hvad vi kan tilbyde jer.

Det er både muligt at booke weekender og todages ture i hverdagene. Du er mere end velkommen til at ringe til os på +45 7568 3686; vi har altid tid til en snak om en pakke der passer til netop jeres behov og ønsker.

Vi tilbyder jer dette enestående pusterum fra hverdagen – hvad end I er til hygge med brætspil, vil på gåture i den fantastiske natur med dyrelivet, eller bruge aftenen på stranden i solnedgangen, er der plads til det hele hos os.

Lad roen sænke sig over dig og familien, i vores lille idylliske pusterum.

Hjarnø Camping; Din pause fra hverdagen – Nyd livet – blot 5 minutter fra fastlandet.